Groep Zilver

Groep Zilver kreeg de hele week les van juf Marleen, zij is nu met zwangerschapsverlof en wordt vervangen door juf Maud en juf Merel.

Juf Marleen showt Loek

Juf Marleen is op bezoek geweest met baby Loek! Ze zijn alle klassen langs geweest en hebben soesjes met muisjes getrakteerd. Dankjewel juf Marleen! Tot na de zomervakantie.

Pasen

Groep zilver heeft gezellig Pasen gevierd. Wat was er veel lekkers met de high tea! Samen met groep paars en wit hebben we ook nog een film gekeken. 

Gezellig kerstfeest in groep Zilver

We hebben genoten van het gezellige kerstdiner.

12-12-2017: Sneeuwpret

De foto's van het geweldige Sintfeest kun je nu bekijken in onderstaand fotoalbum!

Tutorlezen met groep Groen

Twee keer per week gaan we lezen met een leerling van groep Groen, dat is superleuk en leerzaam. Zo worden we nog betere lezers. Bekijk de foto's maar!

27-11-2017: Nieuws uit groep Zilver

Hallo allemaal,

We hebben weer een leuke update, zodat jullie kunnen zien wat we allemaal doen in groep Zilver. 

We zijn in november begonnen met dramalessen van KADE40, juf Nadia leert ons van alles!

We vertellen op maandagochtend vaak over het weekend, dat doen we in 2-tallen. Je mag allebei 1 minuut vertellen over je weekend. Dat kunnen wij echt heel erg goed. We kijken elkaar aan, we stellen vragen, we zeggen het rustig als we een verhaal niet snappen. Super he?

Ook mochten we onze schoen zetten op school. We kregen een leuk cadeautje en wat lekkers, iedereen was tevreden! Bedankt Sinterklaas en Piet!

Dat was het weer voor deze keer! Daag!

 

26-9-2017: Nieuws uit groep Zilver

De eerste 5 weken zitten er al weer op! De tijd gaat snel hoor. We hebben het erg gezellig in de klas. We hebben al veel rekenspelletjes gespeeld, lekker gegymd en genoten van een gezonde pauzehap. Natuurlijk doen we ook heel erg ons best met rekenen, lezen en taal, maar daar heeft onze juf geen foto's van gemaakt.

 

13-09-2017: Kanjertraining

We zijn in groep Zilver druk met de Kanjertraining. We hebben deze week vertrouwensoefeningen gedaan. Met onze ogen dicht moesten we voelen wie er voor ons stond. En we moesten ook nog over elkaar heen rollen zonder elkaar pijn te doen. We vinden de Kanjerlessen superleuk.

 

Bezoek!

1-9-2017: Wij kregen vandaag bezoek van 2 cavia's. Eddy was namelijk jarig en had ze gekregen voor zijn verjaardag.