Welkom op onze website

De Kameleon is een school voor speciaal basisonderwijs voor leerlingen uit de regio. De Kameleon biedt kansen aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar die een toelaatbaarheidsverklaring hebben ontvangen van het Samenwerkingsverband “Onderwijs Dat Past”.

Op onze school is ieder kind uniek en heeft het vele talentenPlezier in leren en een veilige omgeving staan centraal. Wij geloven dat een open en duidelijke communicatie uiteindelijk de beste resultaten oplevert.

Op onze school leren kinderen alleen, maar ook samenZorgzaam zijn voor een ander en rekening houden met elkaar vinden wij belangrijk. Deze kernwaarden vormen de basis voor ons onderwijs. Hier zijn wij trots op.

Onze ambitie is om een belangrijke speler te worden in de regio als het gaat om het onderwijs aan kinderen met speciale onderwijs- en ondersteuningsbehoeften.

Alle kinderen bij ons op school zijn ooit vastgelopen op een basisschool. Wij hebben de ambitie om kinderen weer het plezier in school en in het leren en het vertrouwen in zichzelf terug te geven. Daarin vinden wij het belangrijk om met ouders samen te werken. De Kameleon wil kinderen leren hoe te leren. De school zal zich steeds meer ontwikkelen als specialisten in leren. Van ons mag u optimaal onderwijs verwachten.

U leest de schoolgids van schooljaar 2018-2019 hier

onze school

Route