Club Extra

Club Extra in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam

Wil je graag sporten of bewegen, maar vind je samenwerken met anderen lastig? Wij helpen je ook plezier te krijgen met sporten en leren je op je eigen manier allerlei vaardigheden aan. Onbeperkt Sportief is ons motto!

Wat is Club Extra?

Club Extra biedt bewegingsmogelijkheden voor kinderen die minder plezier hebben in bewegen. Bijvoorbeeld kinderen met faalangst, drukke kinderen, kinderen met autistische kenmerken, kinderen die niet tegen verliezen kunnen of kinderen die vaardigheden moet ontwikkelen op sociaal, emotioneel en/of motorisch gebied.

Waarom Club Extra?

Regulier sportaanbod is vaak minder goed afgestemd op kinderen met een achterstand. Bij Club Extra willen we sporten en bewegen leuk maken voor alle kinderen in de regio. Bij elk kind kijken we waar hij/zij wel goed in is. Als je plezier hebt in het bewegen dan leer je vanzelf waar je goed in bent en kun je ook weer andere vaardigheden leren..

Resultaten van Club Extra?

Reacties van kinderen en hun ouders die deelnemen aan Club Extra zijn erg positief. Deze kinderen nemen weer met plezier deel aan de gymles en gaan met zelfvertrouwen naar school.

Vragen of informatie over Club Extra kan telefonisch: Anne Kuipers: 010-4352534 of 06-23199819.