Judo

De groepen Groen, Oranje, Geel, Violet, Rood, Blauw en Goud krijgen in de loop van het schooljaar vijf judolessen aangeboden van Rob Hoogendijk in groepen van maximaal 8 leerlingen. De lessen vinden plaats op maandag in het Ei. Als de groep van uw zoon of dochter aan de beurt is, krijgt u daar vooraf een brief over. De laatste les mogen ouders komen kijken. Alle kinderen doen mee. U hoeft niet te betalen.

Heeft een kind een judopak dan mag dat mee naar school. Op school zijn ook genoeg judopakken. Wil een kind geen judopak aan dan mag er ook in eigen sportkleding meegedaan worden. Belangrijk is wel dat het shirt lange mouwen heeft.

Na de laatste les krijgt u een kennismakingsaanbod van Tino Hoogendijk Sport & Fitness in de Blois van Treslongstraat 151 in Vlaardingen.

Wij vinden dat kinderen meer moeten bewegen. Kinderen bewegen en sporten tegenwoordig te weinig. De Kameleon heeft de ambitie meer kinderen aan het sporten en bewegen te krijgen. Dat doen wij nu door de gymlessen op school, een sportdag met de koningsspelen en spelmateriaal in pauzes op het plein.

Dit schooljaar doen wij ook mee met het schoolvoetbaltoernooi voor de midden- en bovenbouw en een bowlingtoernooi voor de bovenbouw. Wij willen kinderen ook kennis laten maken met andere sporten. Dit kan onder de gymles maar ook met aparte lessen op school zoals nu met de judolessen.

Wij hopen dan dat zij ook na schooltijd doorgaan met één van de aangeboden sporten. Als het moet, helpen wij of “Vlaardingen in beweging”(VIB) een handje om dit voor elkaar te krijgen.