Is SBO Kameleon passend voor uw kind?

Een kind kan alleen bij de Kameleon een plaats krijgen als er een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) is afgegeven. Een TLV wordt afgegeven door het samenwerkingsverband, in onze regio is dat Onderwijs Dat Past. Voordat de TLV wordt afgegeven, wordt onze ambulant begeleider betrokken zodat we goed kunnen inschatten of SBO Kameleon een goede onderwijsplek kan bieden. Wanneer dit niet zo is, kan er gekeken worden naar een andere SBO in onze regio.

Onderwijs Dat Past is gehuisvest aan de Piersonstraat 31, 3119 RG Schiedam, telefoon 010-2736007. U kunt ook mailen naar vragen@onderwijsdatpast.info. Meer informatie kunt u vinden op  www.onderwijsdatpast.info.

Informatie over deze procedure kunt u op de huidige basisschool van uw kind opvragen. Als uw kind de toelaatbaarheidsverklaring heeft gekregen, kunt u uw kind aanmelden voor een plaats op de Kameleon. We maken met u een afspraak voor een kennismakingsgesprek en vervolgens vindt er een intakegesprek plaats.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt aan u verteld wat onze school voor u en de leerling kan betekenen. Daarnaast zullen we ook onze verwachtingen met u delen. Uiteraard laten we graag onze school aan u zien en is er de gelegenheid om vragen te beantwoorden.

Na het kennismakingsgesprek volgt er een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de startdatum, vullen we de inschrijfformulieren in en laten we de leerling zijn/haar nieuwe klas zien.

Kennismaken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
SBO Kameleon Reigerlaan 9, 3136 JJ Vlaardingen 010 - 4751740