Stage op SBO Kameleon

Op de Kameleon verwelkomen wij graag stagiaires die een opleiding doen tot onderwijsassistent of leerkracht. Wij zijn een opleidingsschool en doen mee met het ‘BOSS traject’ van de Hogeschool Rotterdam. BOSS staat voor Beter Opleiden in Samenhang en Synergie. Dit traject houdt in dat we in samenwerking met de PABO stagiaires opleiden, beginnende leerkrachten begeleiden en ervaren leerkrachten bijscholen en professionaliseren. Dit met als doel om een duidelijke doorlopende leerlijn op te zetten tussen de pabo HR en de (speciale) basisscholen in regio Rotterdam e.o.

Op SBO Kameleon bieden we je een uitdagende werkplek in een veilige leeromgeving. Omdat we op de Kameleon te maken hebben met een doelgroep die een uitgebreide en soms ook ingewikkelde aanpak nodig heeft, bieden we alleen stageplekken aan studenten die de opleiding doen tot onderwijsassistent of leerkracht vanaf het 2e leerjaar.

Voor studenten die de opleiding logopedie volgen, is er ieder schooljaar één stageplek beschikbaar. Wij bieden geen stageplekken aan andere opleidingen, omdat we enerzijds maar een beperkt aantal beschikbare plekken hebben en anderzijds hebben ervaren dat de opdrachten van andere opleidingen niet aansluiten bij het werk in het onderwijs. Heb jij affiniteit met onze doelgroep en ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de schoolopleider Lieke Bouber door een mailtje te sturen naar l.bouber@wijzer.nu.